Praktische informatie bijeenkomst het goede leven

De vrijheid van onderwijs – Praktische informatie
Donderdag 14 november 2019 | Hogeschool Windesheim Zwolle

Tickets
Tickets voor lezingen van Het Goede Leven zijn gemakkelijk online te bestelling via onze ticketpartner VanPlan. De kosten van een ticket bedragen €15,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst.

Koop uw ticket

Locatie
Hogeschool Windesheim X-gebouw, Lokaal X1.77 Campus 2 8017 CA Zwolle Hogeschool Windesheim in Zwolle is hét decor voor de bijeenkomst van Het Goede Leven. Een locatie die past bij het onderwerp en de spreker. We maken gebruik van het X-gebouw van Hogeschool Windesheim, een nieuwbouw pand gekenmerkt door driehoekige ramen die lijken om x-en.

Programma
Donderdag 14 november 2019
19.00-19.30u Inloop en ontvangst met koffie of thee
19.30-20.15u Lezing ‘De vrijheid van onderwijs’ – deel 1
20.15-20.45u Pauze
20.45-21.30u Lezing ‘De vrijheid van onderwijs’ – deel 2

Vragen uit het publiek

21.30u Afsluiting met daarna de mogelijkheid om na te zitten De kosten voor deze lezing bedragen €15,- per ticket, dit is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. De kosten voor een drankje tijdens de pauze of nazit zijn voor eigen rekening.

Toegankelijkheid
Hogeschool Windesheim is zeer toegankelijk voor mindervaliden.

Bereikbaarheid
Hogeschool Windesheim ligt aan de rand van Zwolle en is goed te bereiken per fiets, auto of met het openbaar vervoer.
Vanaf A28 (Amersfoort-Groningen), volg de borden richting Zwolle en neem afslag 18 Ring-Zuid. Rij verder op N337 IJsselallee. Neem de tweede afslag rechts, richting Schelle Noord-Hogeschool Windesheim (Burgemeester van Walsumlaan). Vanaf N35 (Almelo-Zwolle) volgt u de borden richting Zwolle-Amersfoort. Sla op de Ittersumallee na 1200 meter rechtsaf naar de N337 (IJsselallee). Na ruim 2 km gaat u links richting Schelle Noord-Hogeschool Windesheim (Burgemeester van
Walsumlaan). Na 130 meter ligt rechts de Campus. Volg op de campus de borden P3. Buslijn 6 (Ittersumerbroek) rijdt vanaf hoofdstation Zwolle (uitgang Zuid) richting de campus. U kunt uitstappen bij de halte Burg. van Walsumlaan. Loop in westelijke richting de campus op.

Parkeren
De fiets parkeert u gemakkelijk in de overdekte rekken tegenover X-gebouw op de campus. Uw auto parkeert u gemakkelijk in de kelder van het X-gebouw, volg daarvoor de borden P3. Parkeren kost €2,- per dag, ongeacht de duur van uw bezoek.

Beeldmateriaal
De huisfotograaf en/of filmspecialist zal tijdens het evenement foto’s en/of video’s maken. Het kan dus zijn dat u als gast (on)bewust op de foto of film wordt gezet. U gaat hiermee akkoord als u het evenement bezoekt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij gebruikt en gepubliceerd worden. De organisatie kan op geen enkele wijze een vergoeding geven aan de personen die op de foto of film staan. Ziet u uzelf staan en bent u niet blij met de foto? Neem dan even contact met ons op en wij lossen het graag op.