Praktische informatie bijeenkomst het goede leven

  • 1 jaar geleden

Abraham in Wonderland, Kuyper in de 21 e eeuw – Praktische informatie
Dinsdag 28 januari 2020 | Vrije Universiteit Amsterdam

Tickets

Tickets voor lezingen van Het Goede Leven zijn gemakkelijk online te bestelling via onze ticketpartner VanPlan. De kosten van een ticket bedragen €15,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze. Bestel kaarten.

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam
Hoofdgebouw, Auditorium
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
De Vrije Universiteit in Amsterdam is hét decor voor de bijeenkomst van Het Goede Leven. Een locatie die past bij het onderwerp en de spreker. We maken gebruik van het Auditorium, in het hoofdgebouw van de VU.

Programma
Dinsdag 28 januari 2020

  • 19.00-19.30u Inloop en ontvangst met koffie of thee
  • 19.30-20.20u Lezing George Harinck
  • 20.20-20.30u Voordracht column door Don Ceder
  • 20.30-21.00u Pauze
  • 21.00-21.30u Vragen uit het publiek
  • 21.30u Afsluiting met de mogelijkheid om na te zitten

De kosten voor deze lezing bedragen €15,- per ticket, dit is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze. De kosten voor een drankje tijdens de nazit zijn voor eigen rekening.

Toegankelijkheid
De Vrije Universiteit van Amsterdam is zeer toegankelijk voor mindervaliden.

Bereikbaarheid
De Vrije Universiteit ligt aan de rand van Amsterdam, ten Zuiden van de stad. De VU is goed te bereiken per fiets, auto of met het openbaar vervoer.

Vanaf de ringweg A10 volgt u de rondweg tot de afslag S108 (Oud Zuid/Buitenveldert/Olympisch Stadion). Sla aan het eind van de afrit linksaf de Amstelveenseweg in. Na 200 meter bij het VU
medisch centrum slaat u linksaf De Boelelaan op. Volg de borden P3 VU Campus voor een parkeerplek onder het Nieuw Universiteitsgebouw. 

Vanaf station Amsterdam Zuid is de VU gemakkelijk te voet te bereiken, de wandeling duurt zo’n 10 minuten. Liever met de bus of tram? Tramlijn 5 en 6 richting Amstelveen Binnenhof, buslijn 55 richting Amstelveen, buslijn 62 richting Haarlemmermeerstation, buslijn 242 richting Mijdrecht Centrum, buslijn 341 richting Hoofddorp Spaarne Gasthuis, buslijn 346 richting Haarlem Station, buslijn 248 richting Uithoorn of buslijn 358 richting Kundelstaart gaan richting de VU, uitstappen bij halte De Boelelaan/VU.

Parkeren
Zowel de fiets, als de auto parkeert u gemakkelijk in de Parkeergarage P3 VU Campus, onder het Nieuw Universiteitsgebouw. Parkeren kost €1,- per 17 minuten.

Beeldmateriaal
De huisfotograaf en/of filmspecialist zal tijdens het evenement foto’s en/of video’s maken. Het kan dus zijn dat u als gast (on)bewust op de foto of film wordt gezet. U gaat hiermee akkoord als u het evenement bezoekt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij gebruikt en gepubliceerd worden. De organisatie kan op geen enkele wijze een vergoeding geven aan de personen die op de foto of film staan. Ziet u uzelf staan en bent u niet blij met de foto? Neem dan even contact met ons op en wij lossen het graag op.